Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vrh O

   rodičovský pár

o: Bradley Bryn Vanessa Atalanta

Klubový Šampion 2016, Český šampion 2016, Slovenský šampion 2016, Český junior šampion 2015

m: Comtesa Mia Klahandalu

Český junior šampion, Klubový junior šampion, Klubový vítěz mladých,  Český národní vítěz, Český šampion, Český šampion ČMKU, Krajský vítěz, Slovenský národní vítěz mladých, Slovenský šampion

   

 

1-p4-web.jpgwuimg_5510.jpg

 

rodokmen 

pes    OXARINEK MIA KLAHANDALU - Oxík

 

  oxik-hanka2.jpg

 dsc_0362.psd..jpg dsc_0386.psd..jpg

 Oxíkovi je 6 týdnů, má za sebou veterinární prohlídku, byl označen čipem a odnesli jsme si domů EU pet pas, který ho bude doprovázet po celý život. Při prohlídce, očkování i při aplikaci čipu byl velmi statečný. Byla jsem připravena na jeho kňourání, ale to jsem ho podcenila, ani nepípnul, vrtěl ocáskem :-) Je zvědavý co se kde děje a přibíhá na zavolání. Ostatní psi ve smečce se mu zatím, vzhledem k respektu k jeho mamině, raději vyhýbají. Nejmladší Ája ho vybízí ke hře, maminu nijak neřeší a  spolu vesele dovádějí.

heart

dsc_0280a.psd..jpg

Z psího miminka se vyloupnul pidi psík, který, když může, prozkoumává okolí svého pelíšku. Dovádí s maminou a svou myškou, která mu nahrazuje sourozence. Zoubky má již  prořezané, jsou všechny a tedy má předpoklad budoucí plnochruposti.

Mia & Oxík 4týdny

Učí se štěkat, vrčet, bobky chodí dělat hezky na plínku vedle pelíšku. Baští již z misky, ale k mamině si stále chodí pro mléčné svačinky, zoubky ještě prořezané nemá i když už v dásni prosvítají. Slyší a již používá ocásek na přivítanou :-)

Oxík  10 dnů Oxík 20 dnů